2020

22.září 2020

Dnešní schůzka se nesla v duchu štafety dvojic. Mladší děti se to učili a trénovali. Starší si to procvičili a zaměřili se na vychytání chyb, o kterých věděli. 


Sešli jsme se 20.9.2020 ve 14hod. před malou hasičárnou. Rozdali jsme si rukavice a pytle, řekli něco o bezpečnosti a vyrazili na cestu uklízet.Během úklidu jsme objevili pár kuriozit - kosti hlavy ze zvířete - lišky, železnou část z pluhu, a jiné.Po dlouhé cestě na nás čekaly zasloužené odměny opečené buřtíky a studená limonáda.


V týdnu od 27.7. do 31.7. mladí hasiči vyjeli opět po roce na soustředění. S vedoucími Gábi Beránkovou, Romanem Novým a Járou Štieberem se vydalo 18 dětí do nedalekých Pnětluk. Kde si postavili stany, vytvořili zázemí a za zvýšené hygienické opatrnosti strávili pět dní v krásném prostředí. Užili si spoustu legrace, něco zajímavého se naučili a navzájem se lépe poznávali, aby kolektiv táhl za jeden provaz. Děkujeme Hasiči Tuchořice, kteří na soustředění spolupracovali. Odvezli nás, přivezli nás a zapůjčili vybavení, udělali nám pěnu. Nebo jen tak s námi ztravili den. Děkujeme i obci Tuchořice za podporu. Zde jedna nádherná fotka od Šubrtová Photography, které tímto děkuji za dva dny, které nám věnovala. Vím, že to s námi není jednoduché... Další fotky a videa budu nahrávat postupně dle dnů.  


10.červenec 2020

Dnes naši mladí hasiči společně s dětmi z Dům dětí a mládeže Žatec vyjeli na prohlídku a preventivně výchovnou činnost k SDH Žatec - HASIČI ŽATEC. Děti si prohlédli techniku tamních hasičů a vyzkoušeli výzbroj a výstroj. Hasiči ze směny je provedli a prozkoušeli ze znalostí, které má každé malé dítko znát. Na závěr se projeli v hasičském autě a dostali malé odměny. Naši mladí se poté s dětmi z DDM rozloučili a sami vyrazili na zmrzlinu se svými vedoucími. Děkujeme SDH Žatec za pozvání a příjemně strávené dopoledne.


4.červenec 2020

Mladí hasiči Tuchořice se dnes zúčastnili 20. ročníku memoriálu S. Kučery ve Slavětíně. Čekali na ně dvě disciplíny. Klasický požární útok a štafeta na cvakačky. V požárním útoku se družstvo umístilo na 3. místě a ve štafetě na místě 2. Celkově jsme si domů dovezli bronzovou medaili čili 3. místo. Gratulujeme a děkujeme všem za podporu. 


28.červen 2020

Dnes starší a dorost z mladých hasičů Tuchořice ve spolupráci s SDH Tuchořice pořádali DĚTSKÝ DEN. Děti si užili osm soutěží, které pro ně starší hasiči uspořádali. Celý den byl k dispozici skákací hrad pro děti... a na závěr byla pěna... Děti dostali odměny a velkou sprchu...  


27.červen 2020 závody Domoušice

Mladí hasiči Tuchořice se dnes zúčastnili závodu v Domoušicích. Soutěžilo se v Požárním útoku a ve štafetě dvojic. Naši mladí si z tohoto závodu přivezli domů stříbro. Obsadili druhé místo. Všem gratulujeme a děkujeme za účast. I těm co jeli jako morální podpora a fanoušci.    


29.2.2020 Výroční schůze

Dnes proběhla výroční schůze SDH Tuchořice. Děkujeme všem příznivcům a podporovatelům za účast. Těšíme se na práci a shledání na akcích v letošním roce...